Ordered before 16:00? Same day shipping!
Lowest price guarantee
Pay after 14 days
Request a Quote
0
0
Ordered before 16:00? Same day shipping!
Lowest price guarantee
Pay after 14 days

S/FTP CAT7 soepel 100M 100% koper wit (netwerkkabel op rol) - Copy

Product description
Let op : De juiste connectoren voor dit artikel kunt u HIER vinden. S/FTP CAT7 netwerkkabel soepel LSZH 100M 100% koper wit. De kabel heeft AWG waarde 27 met een LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel. Geschikt voor netwerken tot 10Gbit met een bandbreedte van 600MHz. Wordt geleverd op rol zonder aangegoten connectoren, ideaal wanneer de kabel door ...

Let op : De juiste connectoren voor dit artikel kunt u HIER vinden.

S/FTP CAT7 netwerkkabel soepel LSZH 100M 100% koper wit. De kabel heeft AWG waarde 27 met een LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel. Geschikt voor netwerken tot 10Gbit met een bandbreedte van 600MHz. Wordt geleverd op rol zonder aangegoten connectoren, ideaal wanneer de kabel door loze leidingen getrokken moet worden. Dankzij de 100% koperen aders is deze kabel geschikt voor het gebruik van PoE (Power over Ethernet). Een soepele kabel wordt in principe altijd gebruikt wanneer er aan beide uiteindes connectoren gemonteerd worden. Gaat u gebruik maken van wandcontactdozen of patch panels? Dan heeft u een kabel met stugge kern nodig. Een kabel met soepele kern is hier niet geschikt voor en zal dan ook niet werken. De bijpassende connectoren en accessoires zijn te vinden onder 'gerelateerde producten'.

Wat is het verschil tussen UTP, FTP en S/FTP?

Bovenstaande termen geven aan of de kabel geen, één of meerdere afschermingen heeft. Een UTP kabel is niet afgeschermd en installatie in de buurt bij andere kabels kan leiden tot storingen. FTP is simpel gezegd een enkele afscherming, waar S/FTP dubbel afgeschermd is en storingen vrijwel uitgesloten zijn. Weet u het nog niet zeker? U kunt altijd contact met ons opnemen! Wij geven u graag advies over welke kabel u eventueel nodig heeft.

Wat is PoE (Power over Ethernet)?

Met Power over Ethernet is het mogelijk om zowel data als stroom te leveren over een standaard internetkabel. Het kan gebruikt worden om apparatuur, zoals beveiligingscamera's en VOIP telefoons van stroom te voorzien. Power over Ethernet is vooral handig voor apparatuur dat ver weg zit van een stopcontact, maar wel stroom nodig hebben.

Product specifications

Article number
CPV0041
Outer jacket
PVC
Category
(empty)
Bandwidth
(empty)
Cable type
S/FTP
Veins
100% Copper
Connection cable length
(empty)
Diameter Ø
mm
Colour
Grey
Cable
4 Pair (4x2) AWG
CPR Fire class
Eca
Suitable for POE
(empty)
In accordance with
(empty)
Core
Rigid (fixed / installation)
Shielding per wire pair
No
Connection
(empty)
Total foreclosure
No
Packing unit
1 piece

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Recently viewed

S/FTP CAT7 soepel 100M 100% koper wit - Copy
S/FTP CAT7 soepel 100M 100% koper wit - Copy

S/FTP CAT7 soepel 100M 100% koper ...

S/FTP CAT7 soepel 100M ...

In stock
€89,00 Excl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison